Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man verpest influencer fotoshoot met geniale photobomb

photobomb
Beeld: Facebook

Laat ons je voorstellen aan het wonderlijke, moderne fenomeen dat zich de afgelopen jaren als een inktvlek heeft verspreid: de influencer! Deze zelfbenoemde grootheden van sociale media hebben de kunst geperfectioneerd van het poseren voor perfecte foto’s, zelfs als dat betekent dat ze zich midden in het publiek moeten begeven. Ze hebben schaamteloosheid tot een ware kunst verheven en geen hoek is te vreemd, geen locatie te absurd om hen ervan te weerhouden om hun perfectie vast te leggen. Wat is er dan lekkerder dan zo’n perfect fotomomentje van een influencer te verstoren met een ouderwetse photobomb?!

Photobomb

Maar er is altijd een uitzondering, een onbevreesde ziel die het niet langer kan aanzien. Deze ene dappere gozer had er genoeg van! Hij had een plan, een plan om het speelveld te verstoren en de influencer-manie eens en voor altijd uit te dagen. In een spectaculaire daad van rebellie besloot hij een ultieme fotobom uit te voeren. Met een grijns op zijn gezicht en vastberadenheid in zijn ogen, sprong hij de foto binnen als een durfal uit een actiefilm, waardoor de argeloze influencer en haar ambitieuze fotoshoot genadeloos werden getroffen door een onverwachte stortvloed van water. De fotoshoot die ooit voorbestemd was om de geschiedenis in te gaan als een meesterwerk, eindigde nu in een klungelige, maar hilarische waterballet.

Epische reactie

De reactie van de influencer was episch. Terwijl ze zich met een snelle draai naar de grappenmaker wendde, toonde ze hem op een duidelijke en onmiskenbare manier hoe geïrriteerd een ‘populaire dame’ kon zijn, waarbij ze die ene vinger opstak die doorgaans niet veel goeds voorspelt. Maar onze heldhaftige gozer was niet onder de indruk. Nee, integendeel, hij kon niet stoppen met lachen!

Held van de dag

In de laatste momenten van het veelbesproken filmpje kun je zien hoe hij puur genot ervaart van zijn eigen gewaagde grap. De vreugde straalt van zijn gezicht, wetende dat hij zojuist een onvergetelijke stempel heeft gedrukt op de influencer-wereld. De held van de dag, de verdediger van normale menselijkheid tegenover de uitbundige wereld van likes en volgers. Dus laten we een toast uitbrengen op deze dappere gozer, de fotobom-held die ons eraan herinnert dat perfectie soms een beetje plezier nodig heeft. Hij heeft de balans hersteld, de overmoedige influencer even met beide voeten op de grond gezet, en ons allemaal een onvergetelijk en komisch moment bezorgd om van te genieten. Lang leve de influencer-fotobom!

Check ook: Influencer Noor kan zich ontmoeting met veroordeelde Thijs Römer niet heugen

Bron: internetgekkies.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like