Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man verlaat vrouw, nadat ze stopt met het scheren van haar baard

vrouw baard
Beeld: YouTube

Een vrouw uit Punjab, India, die werd verlaten door haar echtgenoot nadat ze onverwacht een baard en snor ontwikkelde, heeft verteld hoe haar gezichtshaar sindsdien haar “mooiste kenmerk” is geworden.

Verandering

Nadat Mandeep Kaur in 2012 met haar inmiddels ex-man was getrouwd, had ze geen last van gezichtshaar groei en leidde ze een vrij normaal leven. Een paar jaar na haar huwelijk begon ze echter haar te ontwikkelen op haar wangen en kin, waardoor de wereld om haar heen drastisch veranderde. Deze verandering in haar uiterlijk zorgde ervoor dat haar echtgenoot een scheiding aanvroeg, waardoor Mandeep in een emotionele spiraal terechtkwam.

vrouw baard
Beeld: YouTube

Acceptatie

Mandeep begon een Gurdwara te bezoeken om voor haar emotionele gezondheid te zorgen en haar nieuwe eigenschappen te omarmen. Mandeep geeft toe dat de Goeroe Sahib haar zijn zegeningen heeft geschonken en dat ze eindelijk de liefde voor zichzelf heeft omarmd. Ze vertelde dat ze zichzelf jarenlang had verweten voor deze verandering in haar uiterlijk. Mandeep is sindsdien gestopt met het willen laten verwijderen van haar haar nadat ze geaccepteerd heeft hoe ze eruit ziet.

Beeld: YouTube

Nieuw uiterlijk

Ze heeft nu een dikke baard en draagt ook een tulband. Ze rijdt ook op een motorfiets, wat haar een opvallend nieuw uiterlijk geeft. Hoewel deze nieuwe avatar van Mandeep ervoor zorgt dat andere mensen haar als een man zien, is ze helemaal weg van haar uiterlijk en laat ze zich niet afschrikken door de reacties van het publiek. Mandeep, afkomstig uit Punjab in India, is boerin en werkt samen met haar broers en zussen.

vrouw baard
Beeld: YouTube

Check ook: Maak kennis met ‘Dakota de bebaarde dame’ die zelfverzekerd gezichtshaar omarmt

Bron: curioctopus.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like