Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man probeert boodschappen te betalen met zijn “aubergine”  

Het is niet nieuw dat alcoholisten haast van alles kunnen doen om aan hun geliefde drank te komen. Maar bepaalde gaan toch wel erg bizar gedrag vertonen, zoals de man in dit verhaal. Hij wilde namelijk zijn aubergine als wettig betaalmiddel gebruiken om alcohol te kopen. 

Misdrijven 

Guy Willis, 34, deed in april zijn broek naar beneden en vroeg de ontzette winkelbediende of hij met zijn penis mocht betalen. De medewerkster zei hem zijn ondergoed en broek weer omhoog te trekken en te betalen wat hij verschuldigd was. Willis, die zes eerdere veroordelingen heeft voor 11 misdrijven, werd geïdentificeerd via CCTV en weigerde commentaar te geven nadat de politie hem arresteerde.  

Beeld: Pexels

“Hansworst” 

Hij pleitte niet schuldig aan het misdrijf, maar zijn eigen verdedigingsteam beschreef hem als een ‘hansworst’ bij het Warrington Magistrates Court. Gary Heaven, Guy’s verdediger, zei: “Ik kan in mijn ervaring moeilijk een beter voorbeeld van hansworst vinden dan dit. Hij zou altijd geïdentificeerd worden en onder de aandacht van de politie komen. Men moet zich afvragen wat hij op dat moment in gedachten had.” 

Beeld: Pexels

Straf  

Mr Heaven betoogde dat Willis toen had gedronken en een fout had gemaakt. Hij voegde eraan toe dat niemand anders in de winkel was op dat moment. De magistraten veroordeelden Willis, van Greenings Court in Orford, tot 30 dagen verplichte rehabilitatie en een alcoholcontrole van 90 dagen. Ook moet hij zich voor vijf jaar laten registreren als zedendelinquent en 350 pond (bijna 400 euro) aan gerechtskosten betalen. 

Bron: metro.co.uk

Beeld: Pexels

You May Also Like