Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man probeert 2.500 kinderen over de hele wereld te verwekken

kinderen verwekken
Beeld: Instagram

Een spermadonor die beweert 150 kinderen over de hele wereld te hebben verwekt, heeft verklaard dat hij “in de wolken is” nadat hij voor Kerstmis drie Britse vrouwen zwanger zou hebben gemaakt.

kinderen verwekken
Beeld: Instagram

Twee alternatieven

‘Joe Donor’, 50, uit Vermont, die een pseudoniem gebruikt, woont sinds drie maanden in Ilford, Essex, nadat hij in september 2022 voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk aankwam, waar hij naar verluidt 15 dames zou hebben bezwangerd. Hij gelooft dat het leren kennen van de drie aanstaande moeders, die volgens hem in 2021 zijn kinderen zullen baren, het “grootste kerstcadeau van allemaal” is, en dat hij met twee van hen seks heeft gehad, terwijl de derde via kunstmatige inseminatie is verwekt. Joe geeft beide alternatieven en beweert dat ongeveer de helft van zijn kroost het resultaat is van het hebben van geslachtsgemeenschap, maar stelt dat hij niet profiteert van zijn donaties, hoewel hij af en toe wordt gecompenseerd voor zijn reiskosten. 

Over de hele wereld

“Ik krijg baby’s over de hele wereld en hoewel mensen zich altijd zorgen maken over incestkwesties is dat een zorg voor klinieken omdat moeders en kinderen hun donoren nooit ontmoeten.”, zegt Joe. De singleton, wiens kinderen hem in de toekomst kunnen achterhalen, heeft eerder verklaard dat hij op een missie is om zoveel mogelijk vrouwen te bevruchten, met 2.500 kinderen als langetermijndoel. “Vrouwen helpen het geschenk van het leven te creëren is het mooiste cadeau van allemaal. Ik sta altijd klaar om door die schoorsteen te klimmen en vrouwen de droombaby te geven die ze altijd al wilden.”, gaat hij verder. Joe verklaart dat de pandemie hem dit jaar niet heeft afgeremd en dat hij gemiddeld 10 vrouwen per jaar zwanger maakt. Joe heeft sperma gedoneerd in de Verenigde Staten, Argentinië, Italië, Singapore, de Filippijnen en het Verenigd Koninkrijk.

Check ook: Moeder is sinds haar huwelijk elk jaar zwanger geweest en bereikt mijlpaal van 12 kinderen

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram & Facebook

You May Also Like