Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man prankt restaurantpersoneel met mondmasker die lijkt op echt gezicht

prank politie

Over een paar maanden is het een jaar geleden dat we op heel veel plekken mondmaskers moeten dragen om hopelijk snel weer terug te gaan naar het oude normaal. De meeste mensen houden zich gelukking aan die regel.

Toch kunnen sommige mensen het niet laten om hun kont tegen de krib te gooien en te weigeren een mondmasker te dragen. Met alle nare gevolgen van dien uiteraard. Sommige mensen willen juist een grap uithalen door geen masker te dragen. Klinkt hypocriet, maar is het niet. Waarom…?
 

Mondmasker of geen masker?

… omdat je ook kunt kiezen voor een mondkapje die lijkt op de onderste helft van je gezicht! Van een afstandje is het heel slecht te zien dat het nep is. De gast in deze video probeert het uit bij een restaurant in de buurt. Al snel na het binnenkomen van het restaurant wordt hij op het matje geroepen: waarom heeft hij geen masker op? En kan hij dat héél gauw op doen! 

Je ziet de medewerkers al denken: ‘Verd*mme, moeten we nou weer dit gezeik aangaan?!’ Gelukkig is het vals alarm voor het personeel, want het was maar een prank. De beste man draagt gewoon veilig een mondkapje! Wel zo veilig.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like