Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man overleeft twee dagen op zee door zich vast te klampen aan boei

Er zijn schokkende beelden opgedoken waarop te zien is hoe een man werd gevonden nadat hij op eerste kerstdag van zijn boot was gevallen. Verbazingwekkend genoeg slaagde de visser, David Soares genaamd, erin om twee hele dagen op zee te overleven door zich vast te klampen aan een boei.

Eerste tien minuten gingen moeilijk

Het begon allemaal op zondag (25 december) toen de 43-jarige man besloot om alleen te gaan werken op het strand van Atafona, maar hij viel van zijn schip. “Voor mij waren de eerste 10 minuten het moeilijkst omdat ik koste wat het kost bij het schip wilde komen”, legde hij uit. “Maar het is echt een enorm gewicht aan water, er was geen manier om er tegenin te zwemmen.” Je kunt je de paniek alleen maar voorstellen. Nadat ze merkten dat hij vermist was, begonnen zijn familie en vrienden naar hem te zoeken terwijl ze de marine inriepen om te helpen met de reddingsmissie. Uiteindelijk kwamen zijn collega’s zijn boot tegen, maar hun opluchting veranderde al snel in bezorgdheid toen ze merkten dat deze leeg was.

Een tweede kans om te leven

Nadat hij door medisch personeel was behandeld voor uitdroging, is Soares verbazingwekkend genoeg weer gaan vissen – het is duidelijk dat de doodsstrijd niet genoeg was om hem ervan te weerhouden zijn taken te vervullen. En hij heeft onderweg een belangrijke les geleerd: “Ik had de tweede kans om het leven met andere ogen onder ogen te zien en een beter mens te worden.”

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like