Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man met banaan van 4 kg: ‘Ik kan de daad niet meer doen’

banaan

Een grote ‘banaan’ hebben dat is de droom van vele mannen, als je naar de gym kon gaan hiervoor zouden ze veel drukker zijn, grapje. Aan de andere kant is een te grote banaan weer niet altijd zo voordelig. Vraag het maar aan deze man uit Duitsland die er eentje van 4 kg zwaar, 9 centimeter lang en 3,5 centimeter breed in zijn broekje heeft rondhangen.

Man met grootste banaan

De 51- jarige Michael vertelt aan een door Vice geproduceerd tv-programma over zijn verhaal als de man met (misschien) de grootste banaan ter wereld, die zijn best doet dat het niet opvallend is, maar een nieuwe broek kopen is echter niet zo gemakkelijk. Het begon ermee dat hij ruim 20 jaar geleden een penispomp cadeau kreeg, die hij uit nieuwsgierigheid uitprobeerde. Verder is niet alleen een nieuwe broek kopen een probleem, maar ook zijn seksleven beïnvloed. “Als je een bepaalde grootte bereikt, zijn er bepaalde dingen die je niet meer kunt doen. Tenminste niet met iedereen en zonder voorspel. Er zijn echter andere dingen die je ermee kunt doen,” vertelt Michael.

Mensen staren

Natuurlijk staren mensen, maar door de jaren heen is hij het zo gewend dat hij er geen aandacht aan besteed. In de onderstaande video die zo’n 13 minuten lang is, kun je zien hoe het grote “pakket” van Michael veel aandacht trekt. Anderen willen selfies hem maken, we zijn niet zeker of ze hem op de selfies willen of zijn banaan, maar goed. Ook anderen wilden het aanraken.

Bron: Braw

You May Also Like