Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man met 6 vrouwen plant met elke partner een baby te krijgen, omdat hij niet wil kiezen

Een man die zes vrouwen heeft, zegt dat hij met elk van hen een kind wil, zodat geen van hen zich buitengesloten voelt. Hij is gek op alle 6 en kan geen keuze maken… Maar moet dat?

Relatie met zes vrouwen

Arthur O Urso is een 37-jarige influencer uit São Paulo, Brazilië. Hij heeft momenteel een polygame relatie met zes vrouwen. Op zijn hoogtepunt had Urso in totaal negen vrouwen, maar vorig jaar scheidde hij er drie. Nu is hij momenteel ‘getrouwd’ met Luana Kazaki, 27, Emelly Souza, 21, Valquíria Santos, 24, Olinda Maria, 51, Damiana, 23, en Amanda Albuquerque, 28.

Gezin uitbreiden

Urso hoopt nu zijn gezin uit te breiden door kinderen te krijgen met elk van zijn vrouwen. Het zal worden uitgevoerd door middel van draagmoederschap, zodat hij geen van zijn partners ‘overstuur’ maakt, wat ongeveer $ 40.000 USD (36,7708 euro) zal kosten. Urso heeft al een 10-jarige dochter uit een eerdere relatie en hoopt een zoon te verwelkomen. Alle zes van de betrokken vrouwen zijn aan boord. Emelly, Amanda, Olinda, Damiana en Valquíria hadden echter wat overtuigingskracht nodig.

Draagmoederschap

In het begin was het een heel delicaat onderwerp, vooral omdat hij met elk van hen een kind wil. En hij niemand overstuur wil maken. Door voor draagmoederschap te kiezen, kan er geen discussie komen over wie als eerste zwanger wordt. Op dit moment is draagmoederschap de beste beslissing. Momenteel zijn ze op zoek naar iemand die surrogaat kan zijn, iemand die ze kunnen vertrouwen. Omdat er nog steeds veel vraag naar is, hebben we tot nu toe niets uitgegeven.

Check ook: MAN DIE MET 9 VROUWEN GETROUWD IS DEELT SLAAPKAMER-GEHEIMEN

Bron & beeld: 9gag

You May Also Like