Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man kreeg tinnitus door kus op oor en klaagt ex-vriendin aan 

In een ongebruikelijke rechtszaak heeft een man zijn ex-vriendin voor de rechter gedaagd nadat hij gehoorschade opliep na een intense kus. De man beweert dat hij door de kus tinnitus heeft gekregen en is van mening dat zijn ex-vriendin hiervoor verantwoordelijk is. Hoewel de relatie inmiddels voorbij is, is de impact van deze gebeurtenis blijven hangen. De man beschrijft het moment als een harde smak in zijn oor en geeft aan dat het vreselijk was. Nu zoekt hij gerechtigheid en hoopt hij op een oplossing voor de schade die hij heeft geleden.

“Doe niet zo overdreven.”

Begin oktober gingen ze als stel samen met het 11-jarige zoontje van de vrouw naar een popconcert. De volgende ochtend ontwaakten ze in een hotel. De man gaf zijn toenmalige vriendin enkele kusjes in haar nek en op haar oor. Volgens de vrouw belandde de laatste kus precies op haar linkeroor. Ze zou onmiddellijk hebben aangegeven dat ze dit niet prettig vond, waarop de man zou hebben gereageerd met de woorden: “Doe niet zo overdreven.”

Gehoorschade

De vrouw, die zich niet serieus genomen voelde, besloot de man te laten ervaren hoe vervelend het kon zijn door hem op dezelfde manier op zijn oor te kussen. Tijdens de zitting in de Haagse rechtbank verklaarde de vrouw: “De kus was sowieso niet bedoeld om hem pijn te doen. Maar wel om te zien of hij mogelijk ook een onaangenaam gevoel zou ervaren, omdat hij niet erkende dat hij mij pijn had gedaan, mijn reactie minimaliseerde en mij niet serieus nam.”

Het bleek al snel dat het voor de man geen prettige ervaring was. De kus resulteerde namelijk in gehoorschade, waaronder tinnitus, zoals vermeld in de uitspraak van de rechtbank. Bovendien kwam de relatie sterk onder druk te staan, en twee weken na het incident met de kus besloot het stel uit elkaar te gaan.

Check ook: Man adopteert ‘kind’, ontdekt dat het een 22-jarige vrouw en dreigde zijn familie te vermoorden

Bron: FunX

You May Also Like