Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man koopt kamer op cruiseschip omdat het goedkoper is dan flat aan land

cruiseschip

Zoek ‘life at sea’ op in het woordenboek en je vindt waarschijnlijk een foto van Austin Wells. De inwoner van San Diego besloot een appartement op een cruiseschip te kopen en beweert dat het goedkoper is dan de kosten van een appartement in zijn woonplaats in Californië. Bovendien zal hij dag in dag uit de wereld over gaan reizen. Niks mis mee, toch?

300.000 dollar

In een gesprek met CNBC onthulde Wells dat hij $ 300.000 (284,445 euro) had uitgegeven aan een 12-jarig leascontract voor een huurstudio-appartement aan boord van de MV Narrative. Het cruiseschip is echter nog in aanbouw in Kroatië en zal pas in 2025 uitvaren. Het megacruiseschip beschikt over maar liefst 500 privékamers en appartementen, met de kamer van Wells van 22 vierkante meter en beschikt over een bureau, doucheruimte, pantry en opklapbed. Mensen zoals Wells die fulltime aan boord wonen, krijgen niet alleen toegang tot een privé fitnessruimte en boerenmarkt, maar ook tot medische diensten, 24 uursroomservice en privékeukens.

Dagelijkse routine niet veranderen

We moeten toegeven dat het kopen van een appartement op een malarky-boot behoorlijk gemakkelijk klinkt. Bovendien biedt het schip onderdak aan 20 restaurants en bars, een school, een bibliotheek, een bank, een bioscoop en een zwembad. De 28-jarige Wells vertelde: “Wat me het meest opwindt, is dat ik mijn dagelijkse routine niet hoef te veranderen om de wereld te zien. “Mijn werktijden zullen worden verschoven naar avonden, nachten en zeer vroege ochtenden, maar dat opent de mogelijkheid voor mij om ’s middags tot’ s middags een stad te zien.”

Drijvend appartementencomplex

Hij voegde eraan toe: “Dit is waarschijnlijk de eerste keer ooit dat er zelfs maar de mogelijkheid is om een ​​standaardbaan te hebben en zelfs te overwegen om te werken en te leven vanuit een drijvend appartementencomplex.” Wells zei ook dat hij hoopt dat hij veel vrienden aan boord zal maken, aangezien hij ‘met hen de wereld rond zal reizen’. Volgens The Sun kost een flat in San Diego ongeveer $ 2.500 (2,3704 euro) per maand, terwijl de kamer van Wells op de MV Narrative hem ongeveer $ 2.000 (1.896,30 euro) per maand zal kosten, wat neerkomt op een onmiddellijke besparing van $ 500 (474,075 euro) aan huur alleen.

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like