Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man in Utrecht helemaal door het lint omdat hij de bus heeft gemist

bus gemist

Nederland is een klein en dichtbevolkt land en beschikt over goed functionerend openbaar vervoer. Waar u ook heen wilt in Nederland, u reist gemakkelijk en comfortabel naar uw gewenste bestemming met trein, bus, tram.  Maar toch blijkt dit niet altijd, vraag het maar aan deze man die genoodzaak nog een half uur te wachten op een bus.

Niet alleen voordelen

Geen aanschafkosten, verzekering, belasting. Relaxed op weg, gelegenheid om dingen door te nemen, een boek te lezen. Films te kijken op je iPod, reizen kan samengaan met ontspanning, mensen ontmoeten, meer lichaamsbeweging, eventueel kortere reistijd. Dit zijn enkele van de voordelen van reizen met een bus. Natuurlijk heeft reizen met de bus ook nadelen en die zijn niet zo prettig hoor.

Nog een half uur wachten

Deze man in de St.-Jacobstraat in Utrecht kan ons zeker meer vertellen over de nadelen van reizen met de bus. Hij moest voornamelijk een bus hebben, maar in de video kun je zien dat hij fel is, omdat de bus uit de dienstregeling is geschrapt en moet hij dus nog een half uur wachten, niet zo gezellig dus.

https://www.tiktok.com/@adjebo/video/7074078974007119109?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7051635552043582981

Bron & beeld: Dailybuzz

You May Also Like