Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man in paniek probeert wanhopig de Big Red Boot uit te doen nadat ze vast komen te zitten

Ineens waren ze daar, de Big Red Boots van het Amerikaanse kunstcollectief MSCHF. Van A$AP Rocky bij New York Fashion Week tot aan Diplo op Instagram: de chunky schoenen doken overal op. Eerst hoopten en dachten we nog dat het ging om een publiciteitsstunt, nu blijkt dat de schoenen hartstikke écht zijn. Sterker nog, je kunt ze vanaf nu kopen. Alleen 1 probleem! Ze gaan niet zo makkelijk uit! Lekker dan voor schoenen die euro 350 kosten!

Gast krijgt zijn peperdure schoenen niet uit

Een man raakt in paniek nadat hij om hulp had moeten vragen bij het verwijderen van de virale Big Red Boot die aan zijn voeten vast kwam te zitten. De schoenen van $ 350 (£ 289), geïnspireerd door stripfiguur Astro Boy, hebben modefans verdeeld gemaakt, waarbij sommigen ze “iconisch” noemden en anderen dachten dat ze “idioot” waren. TikTok-gebruiker @lilap3 demonstreerde wat er kan gebeuren als je laarzen aan je voeten blijven plakken toen hij ze in een winkel in New York paste – en het is niet erg waardig.

@brokemagazine Replying to @burner so y’all can witness the removal of mschf’s big red boots in real time 💀👹 #mschf #mschfboots #mschfboot #astroboyboots #edgyfashion #fashiontiktok #fashiontok • • • edited by #brokemagazine ♬ original sound – lauren 🤠

Check ook: WORDT DE BIG RED BOOT DÉ NIEUWE SCHOENEN-TREND

Bron en beeld: Braw

You May Also Like