Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man haalt zijn loterijprijs met een masker op zodat zijn familie hem niet herkent

Beeld: Twitter

Heb je ooit eraan gedacht wat je als eerst zou doen als je de loterij een dag wint? Natuurlijk ben je in eerste instantie heel blij en daarna? Je familie bellen en ze de blijde boodschap doorgeven, toch? Deze man dacht juist het tegenovergestelde, hij trok zelfs een masker aan bij het halen van zijn gewonnen geld.

‘Scream’-masker

Een loterijwinnaar uit Jamaica haalde zijn geldprijs van bijna een miljoen euro op door een ‘Scream’-masker te dragen, zodat zijn ‘op geld beluste’ familieleden hem in de toekomst niet om zijn geld zouden kunnen vragen. De man, geïdentificeerd als A. Campbell, droeg het masker dat voor het eerst te zien was in de thrillerfilm Scream uit 1996.

Maar liefst $ 1,17 miljoen

DailyMail meldde dat Campbell maar liefst $ 1,17 miljoen won met Jamaica’s Super Lotto-loterij. Hij wachtte 54 dagen om zijn prijs op te halen. “Normaal zou ik de cijfers opschrijven van de loting, eet en ga dan mijn nummers controleren. Ik wil een mooi huis. Ik heb het nog niet gevonden, maar ik ga er binnenkort naar op zoek’, citeerde DailyMail. Campbell is van plan het geld in zijn bedrijf te investeren en ook een appartement voor zijn gezin te kopen.

Niet de eerste

Op foto’s van de prijsuitreiking, die nu viraal zijn gegaan, is te zien hoe Campbell de organisatoren en leidinggevenden van de loterij de hand schudt terwijl hij het zwart-witte masker draagt. Hij is echter niet de eerste die een vermomming draagt ​​tijdens het inzamelen van loterijprijzen in Jamaica.

Bron: Curioctopus

Beeld: Twitter