Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man geeft spijtig 250.000 euro uit om Barbiepop te worden: Een dure transformatie

In deze opmerkelijke verhaal van zelftransformatie en identiteit, onthulde een influencer dat hij bijna 250.000 euro besteedde aan cosmetische ingrepen om te lijken op een Barbiepop. Nu, na zijn metamorfose, leeft hij zijn leven als ‘Ken’. Een fascinerend inzicht in de wereld van extreme zelfexpressie en persoonlijke evolutie.

Van K-pop naar Ken

In 2018 verraste Oli London, destijds 33 jaar oud en afkomstig uit Hertford, de wereld door aan te kondigen dat hij meer dan 75.000 pond had geïnvesteerd in operaties om de uitstraling van de Zuid-Koreaanse K-popster Jimin van de boyband BTS na te bootsen. Deze beslissing zorgde voor flink wat ophef. Nu keert de controversiële figuur terug met een nieuwe schokkende onthulling: hij beweert dat hij zijn vrouwelijke uiterlijk heeft omgevormd om te lijken op Ken, het fictieve vriendje van Barbie. Zijn goede vriendin Aliia Roza, 37 jaar oud, heeft zichzelf daarentegen getransformeerd in een levende Barbie. Na maar liefst 32 cosmetische ingrepen, waaronder zelfs een kattenoogoperatie, kampt Oli London nu met een pijnlijke kaak en verlamde gezichtsspieren, wat hem tot spijt heeft gebracht over zijn keuzes.

Spijt

Oli London, die zichzelf eerder volledig wilde transformeren tot een K-popster, heeft uiteindelijk een opmerkelijke wending genomen in zijn zoektocht naar een droomuiterlijk. Na talloze ingrepen en operaties om te lijken op Ken van Barbie, voelt hij nu diepe spijt. De ultieme transformatie waar hij ooit van droomde, blijkt nu meer dan ooit een bron van berouw te zijn. Een verhaal over de prijs van extreme verandering en de zoektocht naar identiteit in de wereld van plastische chirurgie.

Check ook: ‘Nieuw seizoen Oh oh Cherso mét nieuwe Barbie in de maak’

Bron: Braw

You May Also Like