Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man draait door bij tankstation: “Geld raakt op!”

tankstation

Deze man flipt helemaal de pan uit omdat er vermoedelijk benzine is getankt in zijn huurauto, waar eigenlijk diesel in moest!

“Geld raakt op!”

De oorlog tussen in Oekraïne is niet alleen nadelig voor de Oekraïeners en Russen. De rest van de wereld voelt het duidelijk ook. De brandstofprijzen zijn namelijk wereldwijd flink omhoog gegaan en dat voelt deze man zeker weten.

Moet je nagaan dat er verkeerd getankt wordt en het ook nog eens een huurauto is. Vermoedelijk was hij dus op weg deze in te leveren… Dat betekend dus alleen maar extra kosten, tank leeg laten pompen vermoedelijk de auto een dag langer houden, en dan weer opnieuw vol tanken. Nou, wij begrijpen de woede van deze man wel!

“IK HEB GEEN BENZINE TEGEN JOU GEZEGD!”

De man in de video is overduidelijk super overstuur, zo overstuur dat het moeilijk is om uit te zoeken wat er nou precies aan de hand is. Op de video zelf staat er dat het gaat om de benzineprijzen, echter hoor je als je goed luistert dat de man schreeuwt: “Ik heb geen benzine tegen jou gezegd!”. Wij vermoeden dat iemand per ongeluk de verkeerde brandstof heeft getankt, bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

Bron & beeld: Dailybuzz

You May Also Like