Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man door eigen familie gehaat om zijn getatoeëerde uiterlijk: ‘Ze praten niet meer met me’

getatoeëerde

Gehaat worden om je uiterlijk is een van de pijnlijkste dingen die je kan meemaken. Hoe je er van nature uitziet, heb je namelijk niet in handen. Bepaalde mensen gaan echter ervoor om hun uiterlijk te veranderen door middel van tatoeages, piercings en cosmetische ingrepen. Soren Lorenson is zo iemand en nu wordt hij gehaat om hoe hij eruit ziet…

Het begin

Soren (28) is assistent-manager bij een pizzeria, maar zijn opmerkelijke transformatie maakt hem tot een social media-ster. Als tiener was hij een jonge man met een ‘fris’ gezicht en krullend haar. Er zat nog geen inkt op zijn huid en zijn oogballen waren natuurlijk. Soren veranderde alles na de tragische dood van zijn vriendin Courtney en hij heeft sindsdien 200 tatoeages, waaronder een C onder zijn oog ter herinnering van Courtney. Nadenkend over hoe hij eruit ziet zonder tatoeages, zei hij in een interview: “Ik voel me nog steeds verbonden met de persoon die ik vroeger was. Als ik terugdenk en naar oude foto’s kijk, weet ik dat ik die persoon was, maar ik heb het gevoel dat ik nu geëvolueerd ben naar iets helemaal anders. Ik kreeg mijn eerste tatoeage op mijn buik toen ik 18 werd. Ik ben altijd erg geïnspireerd geweest door kunst en creatieve uitingen van over de hele wereld. Toen ik eenmaal begonnen was, ging ik gewoon door en ik wilde niet meer stoppen.”

getatoeëerde

Geen waardering, maar haat

Sorens nieuwe uiterlijk werd echter niet gewaardeerd door zijn familie. Hij zei: “Mijn hele familie haat mijn tatoeages en doet geen moeite meer om met me te praten. Mijn ouders houden van me en steunen me, maar hebben me meerdere malen gezegd dat ik moet bidden om Gods hulp en dat ze me nooit zullen begrijpen.” Hij gaf echter geen gehoor aan het advies van dierbaren en na de recente verdonkering van zijn oogballen, zei hij: “Het was een zeer positieve ervaring en ik wilde dit al vele jaren doen. Ik ben erg blij met wie ik zie als ik nu in de spiegel kijk. Al sinds ik een kind was, heb ik altijd personages getekend met zwarte ogen en ogen zonder pupillen. De reacties zijn eigenlijk hetzelfde als altijd, maar het werkt verrassend goed als een sociale ijsbreker en een goede conversatiestarter.” Helaas zorgt zijn agressieve uiterlijk voor openbare schaamte en wordt hij gepest op het internet. Soren zei: “Telkens als ik een kamer binnenloop draait bijna elk hoofd zich om en hoor ik meteen dat mensen beginnen te fluisteren. In het begin was dat erg moeilijk voor me en voelde ik me constant beschaamd en ongemakkelijk in het openbaar. Hoewel ik me er nog steeds van bewust ben dat iedereen altijd naar me kijkt, is het nu iets waar ik me prettig bij voel en waar ik vrede mee heb.”

Opnieuw de liefde gevonden

Soren heeft nu de liefde weer gevonden en is in april getrouwd. “Ik ben verliefd en het maakt me niet uit wie het weet.”, schreef hij op sociale media. Zijn vrouw, Kelly, voegde in een apart bijschrift toe: “Mijn knappe man.” Ook vertelde hij over de pijn van het krijgen van een tattoo. “Toen ik voor het eerst begon, haatte ik de pijn en het was meer een obstakel om voorbij te komen om het ontwerp te verdienen dat ik wilde. Ik ontdekte dat ik van het proces en het gevoel begon te genieten en dat ik het vermogen ontwikkelde om mijn geest in een enigszins tranceachtige toestand te brengen.” Soren wordt er al jaren door internettrollen van beschuldigd “zijn leven te hebben verpest”. Maar hij antwoordde: “Iedereen maakt zijn eigen reis door en het leven kan lang en hard zijn. Wees aardig en open-minded. Mensen zeggen me dat ik mijn leven heb verpest, maar wat moet je daarop antwoorden? Ik ben gelukkig met mezelf, met wie ik van binnen en van buiten ben. Toon liefde aan anderen en hou van jezelf.”

getatoeëerde
getatoeëerde

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like