Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die zijn vrouw te hitsig vindt, zoekt dringend advies: ‘Om 6:00 uur springt ze al op me!

te hitsig

We hebben allemaal weleens advies nodig, wanneer we zelf geen uitweg kunnen vinden. Zo krijgt ‘Tante Kaat’ genaamd Jane vragen van lezers die met een probleempje te kampen hebben in hun seksleven. Jane probeert dan goed advies te geven. Vandaag zoomen we in op de vraag die ze van deze man kreeg. Deze man vindt zijn vrouw namelijk te hitsig …

Te veel!

Let wel, deze man vindt gemeenschap met zijn vriendin best wel leuk, het probleempje is dat ze het te vaak wil. “Ik ben een man die zelf van veel seks houdt, maar mijn lief kan ik niet bijhouden! ’s Nachts geeft ze me een por als ze zin heeft en ’s morgens om zes uur springt ze boven op me.” Aldus de man. Verder vertelde hij dat hij niet eens naar tv kan kijken zonder dat ze zijn broek los ritst. Natuurlijk vindt hij het aan de ene kant leuk dat zijn vriendin hem aantrekkelijk vind, maar aan de andere kant voelt hij zich als een stuk vlees. Ook tijdens het bruiloft van zijn nicht, niet zo lang geleden, wilde zijn vriendin de hele tijd naar buiten voor een vluggertje. “Iedereen was erover aan het roddelen en lachen, en dat vond ik niet leuk. Hoe kan ik haar duidelijk maken dat het te veel is?”  

te hitsig

Advies van Jane

Alhoewel dit misschien de droomvrouw van vele mannen is, moet je ook begrijpen dat te veel gewoon weg te veel is! Jane had natuurlijk goede raad in petto voor deze man. “Ze is waarschijnlijk dolverliefd op je en kan niet genoeg van je krijgen, maar er is een tijd en een plaats voor alles. Proberen van de bil te gaan op een familiefeest geeft blijk van weinig respect. Dring aan op een serieus gesprek. Leg uit dat je haar ook leuk vindt en van seks houdt, maar dat er ook grenzen gesteld moeten worden. Praat over respect en waardigheid.” Kortom hij moet zijn vriendin duidelijk maken dat er een tijd en plaats is voor alles en die twee moeten praten erover. Ben je dezelfde mening toegedaan?

Bron: Clint

Beeld: Pexels

You May Also Like