Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die verloofd is met lappenpop kondigt aan dat ze zwanger is van hun DERDE kind

verloofd met lappenpop

Een Colombiaanse man die beweert verloofd te zijn met een lappenpop, verklaart dat zijn verloofde “zwanger” is van zijn derde kind.

“Controversiële” en onnatuurlijke relatie

De man, een TikToker die de social media-handle @montbk959 gebruikt, documenteert zijn zeer “controversiële” en onnatuurlijke relatie met de lappenpop genaamd Natalia. Na een aantal jaren vrijgezel te zijn geweest, haalde hij de krantenkoppen door zijn droomplannen van een bruiloft met de pop te onthullen. Hij beweert zelfs dat ze samen een zoon en een dochter hebben, en nu is ook de derde op komst!

TikToker gaat viraal

In een recente video, die meer dan 120.000 views en 2.194 likes heeft gekregen, kondigde de man aan dat zijn lappenpop-verloofde zwanger is van hun derde kind, genaamd Sammy. Het duo werd gezien terwijl ze bijpassende t-shirts droegen met “Papa de Sammy” en “Mama de Sammy” erop geschreven. Het paar had ook een babyshower in een andere video die werd gedeeld met 70.000 volgers.

Verschillende TikTok-gebruikers feliciteerden hem terwijl anderen de bizarre relatie belachelijk maakten. “Gefeliciteerd. Een nieuw lid van de familie,” zei Oscar Castañeda More. Catherine Gaona vroeg: ‘Een natuurlijke bevalling of een keizersnede?’ “Het is al drie uur, weet je niet [hoe je het condoom moet gebruiken]?” iemand anders toegevoegd. Een andere persoon zei: “Gefeliciteerd, ik wou dat ik zoveel geluk had.”

Check ook: Groningse TikTok-held Tammo vindt opblaaspop en gaat knetterviral

Bron en beeld: Braw

You May Also Like