Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Man die naar McDonald’s gaat voor McMuffin krijgt er een zak vol geld bij

Zoals velen van ons reed Josiah Vargas rond toen hij een beetje honger kreeg, dus besloot hij zichzelf te trakteren op een Maccies, en hij ging naar een nabijgelegen drive-thru. Nu is de gebruikelijke gang van zaken is dat je je bestelling plaatst, betaald en je eten ophaalt bij het volgende raam. Maar naast zijn McMuffin kreeg Josiah iets extra’s in zijn tas.

Doorzichtige pakjes vol geld

In een video die op zijn TikTok-account is geplaatst, kan hij zien hoe hij in zijn auto zit en zijn tas omhooghoudt, waarvan hij onthult dat deze gevuld is met contant geld. Hij zegt: “Ik ging net naar McDonald’s en hij gaf me mijn McMuffin en deze tas. “Nou, wat zit er in deze tas?” Hij maakt het dan open en laat verschillende doorzichtige pakjes vol geld zien. ‘Hier maar een paar duizend dollar’, vervolgt hij. “Zoals, wat is dit? Waarom zouden ze dit doen? “Wat de f**k? Nu moet ik dit teruggeven omdat ik een goed mens ben, denk ik.”

McDonald's zak geld

Gaat u geld witwassen?

De camera snijdt naar Josiah die in zijn auto zit buiten een filiaal van McDonald’s. ‘Waarom zouden jullie me dit aandoen? Weet je hoe graag ik dit geld wil? Waarom zit ik in deze situatie?” vraagt ​​hij. Hij gaat dan naar binnen om het geld terug te geven aan iemand die achter de toonbank werkt en vraagt: “Gaat u geld witwassen?”  Het is begrijpelijk dat het personeel van het restaurant in de wolken was toen ze zagen dat het geld was teruggestort. “Oh mijn God! Ik wil je echt een knuffel geven,” hijgt iemand. Toen hij weer in zijn auto stapte, zei Josiah dat ze hem een ​​beloning van $ 200 hadden gegeven voor zijn moeite, wat niet te versmaden is.

Check ook: McDonald’s-medewerker neemt tijdens dienst ontslag omdat hij moet afwassen

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like