Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die in 2015 200 Land Rover Defenders kocht, verdient nu miljoenen

Land Rover Defenders
Beeld: Pexels

Een man die een paar jaar geleden meer dan 200 Land Rover Defenders kocht, verkoopt ze nu voor honderdduizenden ponden. Dit blijkt helemaal geen slechte investering te zijn.

Alsof je een gloednieuwe auto koopt

Charles Fawcett is de oprichter en eigenaar van Twisted, een Brits bedrijf dat custom Defenders aanpast en doorverkoopt aan degenen die ze willen kopen.  Hij kocht een heleboel auto’s net voordat ze in 2015 niet meer werden gemaakt, en nu zijn mensen bereid om tot £ 220.000 (ongeveer 250.000 euro) uit te geven om er een te bezitten. Natuurlijk zijn dit niet zomaar 4×4-voertuigen, Charles past ze aan volgens op maat gemaakte criteria voor zijn klanten. Alle voertuigen hebben ook minder dan 30 mijl op de teller, dus het is eigenlijk alsof je een gloednieuwe auto koopt. Ze zijn allemaal gebaseerd op de XS Spec, destijds het hoogste niveau van de Land Rover Defender, en Charles ging direct naar de bron toen hij besloot om ze te kopen.

Land Rover Defenders

Op elke gewenste manier

Er is keuze uit een motor – benzine of diesel – met verbeterde remmen, ophanging, wielen, banden en aangepaste led-verlichting. Er is ook een fatsoenlijk infotainmentsysteem, geluidsisolatie en leer, het soort comfort dat je misschien niet had verwacht van de originele Defenders. Volgens Charles kun je ze vrijwel op elke gewenste manier hebben, zolang het maar mogelijk is. Hij vervolgde: “Alle 16 zullen Twisted zijn, maar hoe precies hangt af van de levensstijl en smaak van de klant. “De Twisted-manier is niet om mensen te vertellen wat hun Defender zou moeten zijn; het is om met hen samen te werken om een ​​Defender te creëren die het beste bij hen past.”

Check ook: VERKEERDE AFSLAG: AUTO HOBBELT VAN DE TRAP

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like