Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die beweert in de hel geweest te zijn vertelt wat hij zag

Dood is dood! Toch? Het is voor een mens de belangrijkste reden om te genieten van het leven. Het leven is weliswaar onvoorspelbaar en het geluk wordt niet eerlijk verdeeld, maar er komt geen herkansing als het tegen zit. De enige zekerheid in het leven is dood. Maar een Amerikaanse dokter vertelt op TikTok het verhaal van een patiënt die beweert de hel te hebben bezocht. Dus wat is wat nou eigenlijk?

Leven na de dood

Het leven na de dood is een religieus, spiritueel en metafysisch begrip, waarbij er sprake van is dat het aan het lichaam gebonden bewustzijn van een mens niet eindigt bij het sterven, maar in een of andere vorm na het sterven voortgezet wordt.

Niemand weet echt wat er gebeurt nadat we sterven. Misschien stijgen we op naar de hemel of vallen we in de hel, misschien zijn we gedoemd om als geesten over de wereld te zwerven, of worden we gereïncarneerd als een andere persoon of zelfs een dier, of misschien wordt het allemaal gewoon zwart.

Een Amerikaanse dokter vertelt een verhaal van een patiënt die hel zou hebben bezocht en ook nog eens kennis te hebben gemaakt met de duivel.

De duivel ontmoet

Eeuwenlang hebben mensen hun overtuigingen en verhalen over het hiernamaals gedeeld, waarbij sommigen beweerden dat hun hele leven voor hun ogen flitste, terwijl uittredingen dicht bij het punt van de dood niets nieuws zijn. Deze man zegt echter dat hij erin is geslaagd om helemaal naar de hel en terug te gaan.

Een dokter verteld het verhaal van een jonge man van rond de 22 of 23 jaar die in het hart was gestoken nadat een drugsdeal mislukte. Op dat moment was de dokter aan het werk op de spoedeisende hulp en hij zag de man met zijn borstkas opengebroken. De andere dokter die hem behandelde, weigerde hem echter ‘zonder slag of stoot’ te laten gaan, dus vervoerden ze hem naar de operatiekamer en pompten hem vol met bloed. Verbazingwekkend genoeg slaagden ze erin een polsslag te krijgen en het gat in zijn hart te dichten.

‘Na ongeveer vier uur werd hij wakker, keek me in de ogen en greep me vast, en begon te huilen en te snikken, en zei dat hij de duivel had ontmoet’, herinnert de dokter zich. ‘Ik zag je aan me werken, ik was dood, ik had nooit gebeden’, zei de man. ‘[Hij zei] dat hij rechtstreeks de hel inging en de duivel recht in de ogen keek.’

Op dat moment begon de man te bidden – iets wat hij nog nooit had gedaan, omdat hij niet religieus was – en een engel reikte naar beneden en trok hem weer omhoog.

@apau.lo like for part 2 #fyp #miracles #angels #lucifer #hellisreal #thedevil ♬ original sound – apaulo

Check ook: “Overleden” man wordt opeens wakker in mortuarium

Bron: FHM

You May Also Like