Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die 22.000 euro uitgaf om ‘een wolf te worden’ wil vrij zijn van menselijke relaties

wolvenpak

Een man die maar liefst £ 19.000 (zo’n 22.000 euro) uitgaf voor een zeer realistisch, op maat gemaakt wolvenpak, zegt dat wanneer hij het draagt, hij zich ‘niet langer mens voelt’. Dat is het minste wat ik zou verwachten na zoveel geld te hebben uitgegeven, om eerlijk te zijn.

wolvenpak
Beeld: Pexels

Wolvenkostuum

Toru Ueda, een ingenieur uit Tokio, houdt ervan om te ontspannen en tot rust te komen door zijn wolvenkostuum aan te trekken – dat vier mensen zeven weken kostte om te maken – omdat het hem de kans geeft om aan zijn normale menselijke leven te ontsnappen en zich een wolf te voelen. Ueda, 32, betaalde drie miljoen yen voor zijn kostuum, dat speciaal was gemaakt door Zeppet, een bedrijf dat modellen en kostuums maakt voor tv-shows en films. Hoewel het een behoorlijke hoeveelheid geld is om afstand van te doen, is het elke cent waard voor Ueda, omdat het hem een ​​gevoel van vrijheid geeft.

wolvenpak

Niet langer mens

Tegen The Times zei hij: “Als ik mijn kostuum draag, heb ik het gevoel dat ik niet langer een mens ben. “Ik ben vrij van menselijke relaties. Allerlei problemen, gerelateerd aan werk en andere dingen – ik kan ze vergeten. Ueda stelde strikte eisen aan zijn wolvenpak en zei tegen Zeppet dat hij de meest realistische wolf wilde die ze konden maken, terwijl hij toch gewoon kon rondlopen.

Met het kostuum pronken

Hoewel je misschien denkt dat Ueda graag met zijn kostuum wil pronken, vooral omdat hij er zoveel aan heeft uitgegeven, is dat niet het geval. Hij zal het niet snel dragen naar een verkleedfeestje en hij zegt dat hij zich er ongemakkelijk bij zou voelen als hij het overal in Tokio zou dragen. Ik denk niet dat de lokale hondenpopulatie er ook blij mee zou zijn. In plaats daarvan nodigt Ueda in zijn vrije tijd een paar vrienden uit, biedt ze een brouwsel of een biertje aan en trekt zijn wolvenpak aan.

Check ook: Japanse man geeft meer dan 14.000 euro uit om eruit te zien als een hond

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels, Zeppet

You May Also Like