Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man betrapt op grappen over slaan van ‘verwaande’ vrouw in sportschool

Onlangs ging er een TikTok viraal van een man die een dame verwaand noemde, maar ook nog eens het lef had om “bedreigingen” uit te spreken. En waarom eigenlijk? De dame wilde gewoon even simpelweg een TikTok maken. Dat doet iedereen tegenwoordig toch?

Fitness influencer Emily Telesca

De video is meer dan 152.100 keer bekeken en werd onlangs gepost door Emily Telesca (@emilyesthetic). Emily is een influencer op het gebied van fitness en geestelijke gezondheid, die meer dan 13.600 volgers heeft op TikTok.

De virale TikTok video

Het begint met Emily die haar camera instelt om in de sportschool te filmen. Ze laat de man naast haar weten dat als ze is de weg staat ze wel kan verschuiven. De man in de video vraagt ​​waarom ze aan het filmen is, waarbij Emily aangeeft dat ze voor Instagram en TikTok en filmt. Vervolgens beweert ze dat de man ongemakkelijk stil werd en met zijn ogen rolde.

Daarna komt er een andere man langs en vertelt haar terwijl ze nog steeds aan het filmen is dat de man uit het eerste gesprek het volgende tegen hem zei: “Kijk naar deze verwaande domde meid, ik ga haar slaan met een dumbell.”

“O mijn God. Verdomme”, reageert Telesca in de video. “Ik maak maar een grapje”, zegt de man lachend. “Dat is nogal gemeen. Ik ben verre van verwaand, ik heb waarschijnlijk onzekerheden die je niet eens hoeft te weten”, antwoordt Telesca.

Emily is in shock

Er wordt meer van het gesprek opgenomen, maar de audio van de video werd onverstaanbaar. Telesca schreef in tekst over de video dat ze in shock was en probeerde de situatie te verduidelijken omdat ze zich niet op haar gemak voelde. “Waarschijnlijk het meest ongemakkelijke gesprek dat ik ooit heb gehad”, schreef Telesca als titel.

Reactie TikTokers

Emily kreeg 1047 comments op haar video. Veel mensen zijn van mening dat Emily een melding zou moeten maken bij de eigenaren van de sportschool.

“Dit maakt me zo overstuur”, zei iemand. “Hij voelde zich tot je aangetrokken, maar hij weet dat je “out of his league” bent. Dus hij projecteert zijn eigen onzekerheden op jou”, reageerde een ander.

“Je moet het niet accepteren. Neem zijn onacceptabele grap niet te licht. Vertel het de eigenaren. Spreek hem erop aan. Het is niet oké om je respectloos te behandelen”, drong iemand aan.

Telesca heeft nog geen update gegeven of ze de man in de video heeft aangegeven bij de sportschooldirectie. Andere vrouwen in de comments zeiden dat agressief gedrag de reden is waarom ze sportscholen vermijden. “Daarom ben ik altijd doodsbang om naar het “gewichthef gebied” te gaan al is dat alles is wat ik wil doen”, zei een vrouw.

@emilyesthetic Probably the most awkward conversation I’ve ever had. 😩 #ScreamItOut #TurboTaxAndRelax #gymtok ♬ original sound – Emily Telesca

Bron: Dailydot
Beeld: TikTok @emilyesthetic

You May Also Like