Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Absolute legend bakt doodleuk kaassoufflés in NS-trein met eigen airfryer

trein met eigen airfryer

Mensen die woensdag in de trein van Dordrecht naar Tilburg zaten, konden hun ogen en vooral neus niet geloven, toen ze een snacklucht roken. Deze keer was het niet omdat er een nieuwe reiziger binnenkwam met een zak friet van Smullers. Een man had namelijk een airfryer bij zich ​​en zat doodleuk kaassoufflés (in de trein!) te bakken.

Met bord en servet op schoot

Een oud-stagiair van Omroep Brabant, die in hetzelfde hokje zat, maakte foto’s van de man die aan het frituren was. De man zat met bord en servet op schoot te wachten tot het eten klaar was, terwijl de airfryer zijn ding deed op tafel. Tegelijkertijd keken de andere passagiers elkaar aan en glimlachten. ” Ik rook frituur. Ik keek op en zag wat mensen glimlachen”, zegt de oud-stagiair tegen Omroep Brabant.

Beeld: Pexels

De normaalste zaak van de wereld

Na een tijdje was het snackje klaar en haalde de man zijn avondeten uit de automaat. De gebakken kaassoufflé kwam eruit en de geur van frituur vulde de kamer. ” Ik wist niet wat ik zag. Veel reizigers keken ongemakkelijk om zich heen, maar ze vonden het ook duidelijk vermakelijk. Maar ja, die man die keek alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij zat ook echt van die kaassoufflé te genieten.”

“Eet smakelijk”

Het was tijd voor de voormalige stagiair om uit de auto te stappen, dus hij moest de man die aan het frituren was geweest, verlaten. Hij zei hem “eet smakelijk”, waarna de man hem bedankte. “De airfryer stond nog aan, dus ik vermoed dat hij nog niet klaar was met bakken.” Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk hieronder de beelden van Omroep Brabant.

Bron: telegraaf.nl

Beeld: Pexels, YouTube & Instagram

You May Also Like