Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man al na 2 uur ontslagen omdat baas hem te dik vindt

na 2 uur ontslagen
na 2 uur ontslagen

Een man die vol goede moed aan zijn nieuwe baan was begonnen, kon na 2 uur alweer zijn spullen pakken. Zijn baas ontsloeg hem op staande voet omdat hij hem te dik vond.

Verhuisd

Het overkwam Hamish Griffin, een man in het Queensland, Australië. Zijn ontslag was extra pijnlijk, omdat hij speciaal voor zijn baan met zijn vrouw en zoontje verhuisd was naar het eiland Tasmanië, dat 3.200 kilometer van Queensland ligt.

Na 2 uur ontslagen

Hamish had een baan gevonden bij Big 4 Strahan Holiday Retreat, een vakantiepark op het Australische eiland. Daar kreeg hij als een van zijn eerste taken de opdracht om een bank uit een vakantiehuisje te tillen. Dit viel hem echter niet mee, omdat hij nogal zwaar gebouwd is. Hierdoor vond zijn baas dat hij niet in staat was zijn werk te verrichten en zag geen andere optie dan hem na slecht 2 uurtjes maar weer te ontslaan. Volgens een statement omdat hij zijn ‘medische aandoening verborgen had gehouden’.

Leugen

Hamish verklaart tegenover ABS News echter dat dit een leugen is, aangezien hij zelfs foto’s van zichzelf had meegestuurd bij zijn sollicitatie. Bovendien zou hij gesolliciteerd hebben op een managerfunctie waarbij hij alleen af en toe fysieke taken zou hoeven uitvoeren. Hij loopt nu het risico om met zijn vrouw en hun zoontje uit huis gezet te worden, dus heeft hij een zaak aangespannen.

Bron en beeld: Panorama, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like