Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man adopteert ‘kind’, ontdekt dat het een 22-jarige vrouw en dreigde zijn familie te vermoorden

Een man die een kind adopteerde dat een 22-jarige vrouw bleek te zijn, zegt dat ze dreigde zijn familie te vermoorden. Hoewel het misschien klinkt als de plot voor de thriller Orphan uit 2009, beleefden het Indiana-paar Michael en Kristine Barnett een zeer reële en angstaanjagende situatie nadat ze in 2010 Natalia Grace hadden geadopteerd, van wie ze dachten dat het een zesjarig Oekraïens meisje was.

22-jarige vrouw

Ze realiseerden zich al snel dat het kleine meisje ‘menstruatie, volwassen tanden en schaamhaar’ had en meer dan drie keer ouder was dan ze dachten. Het bleek dat Natalia eigenlijk een vorm van dwerggroei had, spondyloepiphyseale dysplasie genaamd.

Ze was geweldadig

Michael heeft gesproken over de ongelukkige gang van zaken in de familie, die opnieuw is verteld in een nieuwe documentaire getiteld The Curious Case of Natalia Grace. In de trailer werd de vader gefilmd terwijl hij huilde en op de vloer sloeg terwijl hij zei dat de familie ‘allemaal mishandeld’ was. De situatie thuis nam een ​​gewelddadige wending toen Natalia Michaels zonen probeerde te ‘steken’, beweert hij, terwijl een van de jongens deelde dat hij bang was geweest voor zijn adoptiezus.

“Ze probeerde mijn vrouw te vergiftigen en te vermoorden”, zegt Michael in de trailer. “[En] op een nacht opende ik mijn ogen en Natalia staat aan het voeteneinde van het bed met een mes in haar hand.”

Eerder, in een interview met DailyMailTV, beweerden Michael en Kristine dat Natalia ‘foto’s zou maken waarin ze zei dat ze familieleden wilde vermoorden, bleekmiddel in de koffie van haar adoptiemoeder zou doen’ en ‘bloed op spiegels zou smeren’.

Check ook: Van magie naar chaos: Vechtpartij ontstaat in Disney World nadat familie weigert opzij te gaan voor een foto

Bron: Unilad

You May Also Like