Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Mama Mia! In Italië vind je dit pastapretpark!

pastapretpark

Wie nog twijfelt over waar ze deze zomer heen gaan op zomervakantie, hebben we een goede suggestie: Italië. Niet alleen om het mooie weer, de schattige dorpjes en de overheerlijke pizza. Maar ook voor de beste attractie die je je kunt indenken: het pastapretpark.

Italië

Reis deze zomer af naar Bologna en wees zeker dat je de tijd van je leven gaat hebben. In het themapark Fico Eataly World kun je je helemaal onderdompelen in de Italiaanse pastacultuur. En zoals je weet is dat een goede cultuur! In dit themapark staat uiteraard pasta centraal.

Pastapretpark

Ontdek pasta’s op verschillende manieren op zo’n 100.000 vierkante meters.Zo kun je onder andere een kijkje nemen in de fabriek en glijden van de pasta glijbaan. Als dat je nog niet overtuigt, dan kun je ook nog een eigen bordje pasta maken. Liever niet zelf koken? Dan is er nog meer keuzes: van sterrenrestaurants tot streetfood tentjes en goedkope pasta’s. Je vindt het overal! Er zijn zelfs winkels waar je alle Italiaanse delicatessen voor thuis kan kopen. De toegang is gratis, maar voor bijvoorbeeld de eettentjes moet je wel betalen.

Bron: Womanly

Beeld: kidpass.it

You May Also Like