Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Maak kennis ‘de nieuwe Zanger Rinus’: Mike de Manager!

mike de manager

Ons land kan niet genoeg zanger Rinussen hebben, dus daarom zijn we erg blij dat zanger Mike de Manager zich kenbaar heeft gemaakt. Hij valt in deze categorie en maakt echte muzikale pareltjes die we jullie uiteraard niet willen onthouden.

mike de manager

Mike de Manager

Mike de Manager: een volkszanger van Hollandse bodem, om precies te zijn uit het Brabantse Rucphen. Een nog onbekende naam, maar met jullie hulp hopen we de beste man de views te geven die hij verdient. Zijn nieuwste nummer ‘Gij bin lillik als de nacht’ heeft een songtekst waar je U tegen zegt en een videoclip van hoogstaand niveau.

Concurrentie

Zanger Rinus en Ben de Ruiter (of moeten we tegenwoordig The Rider! zeggen?) moeten vast het zweet van hun voorhoofd vegen, want er is concurrentie op de loer. Mike de Manager is een serieuze zanger om in de gaten te houden. Of de dame in de videoclip ook zijn vaste rechterhand is – zoals Rinus’ Romana – is nog onbekend. Daar moet hij nog wat meer videoclips voor maken! Mike de Manager, als je dit leest: wanneer komt je volgende liedje uit?!

Gun de beste man wat views op het liedje ‘Gij bin lillik als de nacht’

Bron & Beeld: YouTube Richard Pertijs