Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Maak je feestje nog leuker met deze luxe kant-en-klare cocktails uit blik!

cocktails uit blik

Gezellig een feestje met vrienden bouwen? Dat kan, het enige wat ontbreekt, is een lekker drankje? Dat hoeft niet langer zo te zijn. Want met deze luxe cocktails uit blik is je feestje compleet! De cocktails zijn dan ook helemaal kant-en-klaar, je hoeft ze alleen 5 seconden te schudden en een paar chique glazen erbij halen … cheers.

De cocktails uit blik van Wiliams

De cocktails uit blik van Wiliams zijn zeker de moeite waard. In de blikken zitten klassieke en kenmerkende huiscocktails ontwikkeld die je huisfeestje gemakkelijk upgraden. Namelijk; Pornstar Martini, Old Fashioned, Espresso Martini, Margarita, Daiquiri en de Negroni, je kiest maar zelf. De titel van ‘beste feestje ooit’ word je zonder twijfel overhandigd als je deze luxe cocktails erbij haalt! Waarop wacht je nog?

De prijs

Hoe de cocktails zo lekker smaken? Dat komt simpel weg, omdat ze worden handgemaakt door een ervaren bartender en verpakt in super mooie 100% recyclebare conservenblikken. Door de corona ging ook de populaire cocktailbar op de Witte de Withstraat in Rotterdam: Wiliams Canteen dicht. Maar ze bleven niet stil staan, deze cocktails in blik is puur bewijs. Voor de cocktail blik betaal je € 6,50 per stuk op de website van Williams Cocktails, maar als je toch allemaal wilt proberen dan kun je liever gaan voor de giftbox.

Check ook: Dit geniale apparaatje maakt je cocktails voortaan voor je! – SGXL.NL

Bron & beeld: Womanly

You May Also Like