Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Lupin-ster Omar Sy scoort Netflix-hit met meest bekeken film ter wereld

Beeld: Netflix

Je kent Omar Sy van zijn rol in Intouchables en een van de meest bekeken series ooit op Netflix, Lupin. Zijn nieuwe film The Takedown draagt ​​nu zelfs de titel van een van de meest bekeken films ter wereld.

In de Top 10 films van Netflix in veel landen

The Takedown (Loin du périph), met in de hoofdrol Omar Sy en Laurent Lafitte, ging op 6 mei in première op Netflix en is al opgenomen in de Top 10 films van Netflix in veel landen, waaronder Canada, Frankrijk en het VK. De film is geregisseerd door Louis Leterrier (The Transporter, The Incredible Hulk, Lupin), en is een standaard buddy cop-actiefilm die een speciale kijk werpt op de stijgende populariteit van extreemrechts in Frankrijk.

The Takedown

Omar Sy speelt Kapitein Ousmane Diakité, een Parijse politieagent in de misdaadeenheid, die vast komt te zitten met een onwaarschijnlijke partner, François Monge (gespeeld door Laurent Lafitte), om een ​​moord te onderzoeken. The Takedown is een vervolg op een populaire film uit 2012, geregisseerd door David Charhon, On the Other Side of the Tracks (De l’autre côté du périph), waarin de twee karakters van Ousmane en François elkaar voor het eerst ontmoetten. Het zijn twee heel verschillende politieagenten, met heel verschillende stijlen en achtergronden. Deze eerste film werd gezien door meer dan twee miljoen toeschouwers in Frankrijk toen hij in 2012 in de bioscopen werd uitgebracht. In deze nieuwe film zien de twee politieagenten zich herenigd in een nieuwe zaak.

Rotten Tomatoes

De critici op Rotten Tomatoes zijn het echter niet eens met de resultaten van deze film. Op Rotten Tomatoes scoort de film slechts 40% in de tomatenmeter. Integendeel met het publiek waar de film een ​​Rotten Tomatoes-score van 75% heeft. In ieder geval. Je kunt je eigen beoordeling van de film maken, nadat je ernaar kijkt.

Bron: Manners

Beeld: Netflix

You May Also Like