Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Luchtvaartmaatschappij introduceert als eerste bedden in economy class

Air New Zealand is een luchtvaartmaatschappij die het haar passagiers zo comfortabel mogelijk probeert te maken. Hun nieuw concept, Skynest, is het duidelijk bewijs hiervan. Deze luchtvaartmaatschappij heeft namelijk bedden beschikbaar, en dan niet in de ‘first class, maar in de economy class van hun vliegtuigen.

Vier uren slapen

Dit concept is voor passagiers die meer dan 17 uur aan boord zijn. Die mogen dan vier uur slapen in een stapelbed. Er komen wel extra kosten bij kijken. Hoeveel je extra moet betalen voor deze luxe is echter nog niet duidelijk. De bedden zijn twee meter lang en 58 inch breed. Skynest wordt gebruikt op vluchten van Auckland naar New York en terug.

Luchtvaartmaatschappij bedden economy

Vijf rijen verwijderd

Maar liefst acht omgebouwde Boeing 787-9 Dreamliners zullen in 2024 ingezet worden. Het plaatsen van de stapelbedden heeft wel wat gevolgen gehad voor de ruimte. Er moesten maar liefst vijf rijen uit de economy class worden verwijderd.

Schone lakens

Je hoeft niet bang te zijn dat je op lakens gaat liggen die door iemand anders zijn gebruikt. De bedden worden gelijk na gebruik verschoond, zodat je lekker in een schoon bed kan liggen. Gordijnen, USB-poorten en ventilatie zijn ook aanwezig.

Uitgeruste passagiers

De bedden kunnen alleen geboekt worden door Economy en Premium Economy leden, omdat businessclassreizigers al hun eigen bed, een luxe kaasplankje en een glas premium whisky hebben. Nu kunnen ook de overige reizigers genieten van de luxe. “We proberen onze klanten te helpen slapen”, zegt marketingmanager Leanne Geraghty van Air New Zealand. “We creëren een rustgevende sfeer met verlichting, bedtijdrituelen, thee, gezondere maaltijden en pyjama’s.” Greg Foran, de CEO van Air New Zealand is verheugd met de beslissing: “Het gaat de manier veranderen waarop we in economy class vliegen. We hebben ons gericht op slaapcomfort en het welzijn van onze passagiers, zodat ze goed uitgerust zijn bij aankomst.”

Bron: manners.nl

Beeld: Youtube

You May Also Like