Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Louis van Gaal koopt voor absurd bedrag een van de duurste penthouses van Nederland met hotelservice

louis van gaal valentijn driessen

Het is intussen meer dan duidelijk dat het bondscoachschap Louis van Gaal het breed heeft. Dat maakt het nog interessanter om een kijkje te nemen in zijn prachtige woning. En het geweldigste is dat hij dit royale optrekje, gelegen in Noordwijk, niet zo lang geleden zou hebben gekocht. Het prijskaartje van zijn optrek? Zo’n 10 miljoen euro!

Residence van Oranje

Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt ons in het het tv-programma Shownieuws meer over de geweldige woning. Het wooncomplex waar het penthouse in komt is nog in aanbouw. De naam van de woonplex zal Loouis zeker hebben aangesproken, namelijk: Residence van Oranje. Guido staat verstelt van wat hij ziet. hij trekt zelfs de conclusie: “Sorry voor de Meilandjes, maar Louis en Truus hebben straks het mooiste huis van Noordwijk.” we zijn even benieuwd!

Beeld: r365

De omschrijving

De luxe wonig word omschreven als: ‘Residence van Oranje omvat 70 ultra high-end appartementen en penthouses in combinatie met de ultieme luxe van het nieuwe vijfsterren-plus Hotel van Oranje. Adembenemend uitzicht op de Noordzee, het strand, de duinen en het charmante dorp ‘Kuuroord Noordwijk’. Niet alleen is dit het meest luxueuze appartementencomplex aan de Nederlandse kust, de eigenaar treedt toe tot een select gezelschap dat ultiem comfort altijd binnen handbereik heeft.’ Wat wil je nog meer!?

Nog andere optrekjes

Niet ver van zijn soon to be nieuwe woning heeft Louis momenteel al een appartement. Echter, kan het wel zo zijn dat hij dit appartement zal gaan verkopen. Ook heeft hij in Portugal een villa staan, daar kan hij af en toe gezellig samen met zijn vrouw Truus gaan chillen. Check hier meer over zijn nieuwe woning.

Beeld: Libelle

Beeld: R365

You May Also Like