Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Loterijwinnaar komt prijs van 30 miljoen als stripfiguur ophalen

Loterijwinnaar
Beeld: Guangxi Welfare Lottery Center

Een kerel uit Guangxi, China deed al 10 jaar aan de loterij mee en kwam eindelijk als winnaar uit de bus. Hij won de jackpot van ongeveer 30,6 miljoen euro. Maar toen hij naar het kantoor van de loterij ging om zijn prijs op te eisen en voor de lokale media te verschijnen, kwam hij opdagen in een kostuum dat gemodelleerd was naar de mascotte van de loterij. Waarom? Zodat zijn vrouw en kinderen niet zouden ontdekken dat hij gewonnen had.

40 winnende loten!

De Guangxi Welfare Lottery zei dat de man, alleen geïdentificeerd door het pseudoniem Li, zei dat hij voor ongeveer 10 jaar aan de loterij heeft meegedaan en normaal gebruik maakt van de nummers 02-15-19-26-27-29-02. De man kocht onlangs 40 loten voor ongeveer 11 euro met zijn geluksgetallen en elk lot won een bedrag van ongeveer 765.000 euro. Dit kwam neer op een totaal van ongeveer 30,6 miljoen euro.

Geheim

Li kwam zijn prijs ophalen in een felgeel mascotte-kostuum. Hij zei dat hij zijn jackpot geheim wilde houden voor zijn familie. “Ik heb het mijn vrouw en kinderen niet verteld. Ik ben bang dat ze superieur zullen voelen aan andere mensen en niet zullen werken of studeren in de toekomst,” vertelde Li. Hij doneerde een miljoen van zijn winst aan een loterij fonds dat kwetsbare gemeenschappen in China ondersteunt. Hij zei dat hij nog geen plannen heeft voor de rest van het geld.

Loterijwinnaar
Beeld: Guangxi Welfare Lottery Center

Bron: fhm.nl

Beeld: Guangxi Welfare Lottery Center

You May Also Like