Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bouwers bouwen Lord of The Rings-wereld van 150 miljoen Lego-steentjes

lego

Lego: heb je überhaupt een jeugd gehad als je daar vroeger niet mee hebt gespeeld?! Sommige mensen zijn – terecht – nooit gestopt met het bouwen met legosteentjes. Zo ook de bouwers van dit wereldrecord.

De groep heeft officieel, volgens de regels van The Guinness Book of World Records, het wereldrecord gebroken door meeste lego-steentjes ooit in één bouwwerk te zetten. Over hoeveel steentjes we dan praten? We hebben het dan over 150 miljoen (!) steentjes. Je begrijpt natuurlijk dat dat niet zonder slag of stoot is gegaan.

Lego

De bouwers hebben er in totaal drie jaar over gedaan om dit wereldrecord te kunnen ownen. Gelukkig hadden ze wel een thema, want ze focusten zich op de Middle Earth van The Lord of The Rings-reeks. Echte LOTR-fans zullen heel wat herkennen uit het bouwwerk, zoals de Black Gate en Pelennor Fields. Dat mag ook wel met zoveel steentjes!

Meer Lego bouwers zien…?

Check dan eens de video die we van de week postte: tiener Ryleigh probeert in combinatie met haar Gilles de la Tourette een legobouwpakket in elkaar te zetten. En dat gaat gepaard met heel veel bewegingen en gescheld, lol! 

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like