Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: voetbalfans steken de draak met Overmars: ‘Marc, mag ik je foto?’

marc overmars

Het is voor veel mannen die seksueel overschrijdend gedrag hebben vertoond zo goed als klaar: het ene schokkende verhaal na de andere komt naar buiten. Verstoppen gaat eigenlijk niet meer. Zo ook bij ex-directeur van Ajax Marc Overmars. Hij zou regelmatig foto’s van zijn jonge heer hebben gestuurd naar vrouwen die daar absoluut niet op zaten te wachten. Toeschouwers bij een voetbalwedstrijd gingen vervolgens op hilarische wijze met deze situatie aan de haal.

Marc Overmars

Mannen en jongens, als jullie dit lezen: stuur nooit een foto van je jonge heer naar een vrouw, tenzij ze hier expliciet om vraagt. De kans is namelijk enorm groot dat ze hier totaal niet op zit te wachten, ook al is het misschien in jouw ogen een flirterig gesprek. Dat gezegd hebbende willen we graag een video laten zien van een aantal voetbaltoeschouwers in een stadion die Marc Overmars te kakken zet.

Schatje, mag ik je foto?

Iedereen kent het nummer ‘Schatje, mag ik je foto’ van de Gebroeders Ko wel. De toeschouwers hebben van dit nummer een heel andere variant op verzonnen waar Marc Overmars de hoofdrol in speelt. Je kunt het misschien al raden welke kant dit op gaat… Bekijk de video hieronder!

You May Also Like