Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: Geniale ‘Der Untergang’-parodie van Toto Wolff tijdens laatste raceronde F1

toto wolff der untergang

Wat was het gisteren een mooie dag toen onze Max Verstappen wereldkampioen werd na een zenuwslopende laatste ronde met Lewis Hamilton. Toto Wolff kon het alles behalve hebben dat zijn oogappel de race verloor. Daar is nu een leuke variant van gemaakt op de bekende Downfall meme van ene Duitse dictator.

toto  wolff der untergang

Downfall parodies

De Downfall parodies zijn misschien niet voor iedereen heel bekend, maar één van de bekendere Nederlandse versie zal je misschien wel kennen. In de parodie is te zien hoe er een bedrijfsuitje naar de dierentuin wordt georganiseerd, terwijl hij zelf wil bowlen. Een bekende uitspraak van deze video is: ‘Ik wil bowlen! We gaan g*dverd*mme bowlen!!!’ Nou ja, op die scène is nu ook een Formule-1 variant gemaakt van de race van gisteren. 

Teambaas 

Teambaas van Mercedes, Toto Wolff, mag voor deze keer de ondankbare rol van Herr Führer op zich dragen. We willen nog niet te veel verklappen, want het best is gewoon om de parodie te bekijken. Wat kan het internet toch prachtig zijn hè? Check de parodie in de video hieronder (en mocht je de ‘ik wil g*dverd*mme bowlen’ ook weer na jaren willen zien, scroll dan nog meer naar beneden!):

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply