Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Logan Paul verschijnt in Wrestlemania met een Pokemon-kaart van € 4,5 miljoen

Logan Paul rockte zaterdag 2 april zijn beroemde Pokemon-kaart van € 4,5 miljoen – een erg dure ketting die niet onopgemerkt bleef door fans.

PSA Grade 10 Pikachu Illustrator-kaart

Paul pakte afgelopen juli de felbegeerde PSA Grade 10 Pikachu Illustrator-kaart in Dubai, waarmee hij het record verbrak voor de duurste Pokémon-ruilkaart die bij een privéverkoop werd verkocht, nadat hij maar liefst $ 5.275.000 (€ 4,5 miljoen) had verdiend.

Natuurlijk was het hebben van de kaart niet genoeg voor de social media-ster, die besloot om ermee te pronken op een van de grootste podia ter wereld toen hij zijn WWE-worsteldebuut maakte in WrestleMania 38 in het AT&T Stadium in Arlington , Texas, VS.

Toen hij het gebied betrad naast The Miz – met wie hij had samengewerkt voor een tagteam-wedstrijd tegen Rey en Dominik Mysterio – kon de Pokémon-kaart om zijn nek blijven.

“WRESTLEMANIA VANAVOND”

Voorafgaand aan het evenement plaatste de YouTuber ook een foto van zichzelf op Instagram, met de tekst: “WRESTLEMANIA VANAVOND.”

Op de foto draagt hij een geel met zwarte outfit en een zwarte zonnebril, met de Pokémon-kaart als ketting om zijn nek geregen.

Velen prezen zijn ‘zieke outfit’ (inclusief Thor zelf, Hafþór Júlíus Björnsson), waarbij één persoon ook zei dat Paul eruitzag als een ‘Pokémon-Gym Leader’. Anderen waren echter gewoon bezig met het bewonderen van de recordbrekende, zoals iemand schreef: “Ik zie die Illustrator-kaart.” Iemand anders voegde eraan toe: “Die Pokémon Illustrator-kaart thoooo.”

Om de kaart te bemachtigen, had Paul een PSA Grade 9 Pikachu Illustrator-kaart ter waarde van $ 1.275.000 ingewisseld die hij had gekocht bij de beroemde sportkaartverzamelaar Matt Allen in Como, Italië.

Guinness World Records

Volgens Guinness World Records was de Grade 9-kaart plus $ 4.000.000 gelijk aan de kosten van de ongerepte Grade 10 Pikachu Illustrator-kaart.

Paul vertelde Guinness World Records: “De Pikachu-illustrator is een van de zeldzaamste en meest begeerde Pokémon-kaarten ter wereld.

“Slechts 39 werden in 1998 uitgedeeld aan winnaars van de illustratiewedstrijd, en dit was een aankoop voor de enige ter wereld die een perfecte ’10’ kreeg.”

Toen hem werd gevraagd hoe het voelde om het record te breken, zei Paul dat hij het zijn ‘hele leven’ had geprobeerd te doen.

“Ik heb zoveel records aangevraagd en het feit dat ik er eindelijk een heb gekregen na mijn eerste [WWE]-overwinning ooit?” hij zei.

“Ik kom terug naar de kleedkamer en ik pak meteen een tweede overwinning?”

You May Also Like