Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Logan Paul op de grond van de pijn nadat hond in zijn kruis bijt tijdens workout

Logan Paul

YouTube-ster Paul heeft een video gedeeld waarin hij aan het training is met zijn hond, voordat deze opsprong en hem in zijn ‘kruis’ beet nadat hij te dicht bij was gekomen, waardoor de 27-jarige over de vloer rolde van de pijn.

Gebeten door hond

Paul heeft een aanhang van meer dan 20 miljoen op sociale media en werd beroemd door het filmen van een reeks komische video’s op streamingdienst YouTube. Sindsdien heeft hij een succesvolle vechtcarrière gelanceerd en heeft hij drie keer gevochten in de boksring en heeft hij deelgenomen aan de WWE.

De 27-jarige heeft nu een hilarische video op Instagram geplaatst, met het bijschrift: “Slecht geluid, maar daar gaan mijn ballen!” Op de beelden is Paul te zien naast een zwembad buiten en zijn hond trekt aan een touw dat hij maar al te graag loslaat. Hij trekt het touw naar zich toe waardoor de hond opspringt en nog een hap neemt voordat hij mist en hem in het kruis raakt.

Schreeuwen van de pijn

Paul schreeuwt het snel uit van de pijn en zakt op de grond in elkaar, voordat hij gillend ronddraait na het ongelukkige incident. De hond blijft zijn aandacht op het touw richten terwijl hij naar zijn eigenaar kijkt die hulpeloos op de grond ligt. Zijn laatste komische moment leverde een reactie op van vele beroemdheden, waaronder UFC-ster Jon Jones en de Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven.

Bron: Mirror.co

Beeld: Instagram