Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL: wat is volgens jou de rolverdeling tussen man en vrouw?

Als je regelmatig naar Lang leven de liefde kijkt dan weet je dat ze regelmatig kaartjes hebben met vragen erop. In de meeste gevallen breekt dat het ijs wel door de grappige en leuke vragen die erop staan. Sinds kort hebben ze er een nieuwe vraag in gegooid: Wat is voor jou de juiste rolverdeling tussen man en vrouw? En man, daar komen hilarische antwoorden op kijk zelf maar even.

Discussie tijdens date over huishouden: ‘Jij mag ook wel eens stofzuigen’

Gisteren kregen we onze dagelijkse portie ‘Wesley’ weer in de aflevering van Lang Leve de Liefde. De volkszanger uit Den Haag date met Lianne, maar dat ging zeker niet helemaal van een leien dakje…

Wesley en Lianne raken tijdens een date in discussie over wie het huishouden moet doen. En hij zei weinig op te hebben met het huishouden, doet geen wasjes, houdt niet van stofzuigen (wie wel eigenlijk, maar het moet gebeuren), opruimen… “Ik heb daar gewoon geen zin in.” Lianne: “Ik ook niet!”

Wat is volgens jou de rolverdeling tussen man en vrouw?

Dennis 26 jaar en Laura 18 jaar heb in het eerste opzicht best een leuke ontmoeting. Het lijkt erop dat het wel klikt tussen die twee, ze praten best makkelijk. Maar veel was er niet te zien over de twee in de aflevering van gister… Maar op instagram kregen we alvast een voorproefje van vanvavond! En dan komt de ham vraag: Wat is volgens jou de rolverdeling tussen man en vrouw? En waarom? ‘Ik wil iemand hebben die kookt, die voor me wast, die alles doet voor me.’ zegt Dennis heel verlegen. Nou, dat beloofd nog wel wat… Check het vanavond!

You May Also Like