Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL Stefan wijst Roxanne af wegens uitkering: “Dat geeft mij wel bedenkingen”

In Lang Leve de Liefde (SBS6) zagen we onlangs hoe Roxanne en Stefan werden gematcht. Of er een relatie uit gaat rollen? We gokken van niet. Hoe goed de klik ook lijkt, Stefan wijst haar toch af omdat ze een uitkering heeft. Die teleurstelling van Roxanne begrijpen we wel.

Lang leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht. Vervolgens moeten ze 24 uur met elkaar in één huis doorbrengen. Voor de meeste matches geldt dat dit eigenlijk nooit goed gaat en er rollen weinig relaties uit. Toch is het een ware kijkcijferhit en dat begrijpen we heel goed!

Uitkering

In de afgelopen aflevering zijn Stefan en Roxanne aan elkaar gematcht. Op het oog lijken de twee een echte klik te hebben. Volgens Roxanne is Stefan hét voor haar:  “De aantrekkingskracht begint te komen. Dat heeft wel even tijd nodig, maar je bent het gewoon voor mij.” Allemaal koek en ei dus, totdat Stefan geïnteresseerd raakt in wat Roxanne in het dagelijks leven doet. En dat kon hij beter niet doen.

Roxanne en Stefan

Roxanne vertelt Stefan namelijk dat ze een uitkering heeft en dat valt bij Stefan niet goed: “Dat geeft mij wel bedenkingen. Of jij daarmee in mijn totale plaatje dat ik voor mij zie, past.” Later op de dag begint Stefan er opnieuw over: “Het is niet dat je gelijk af zou vallen, maar ik vraag me wel af hoe dat financieel verder gaat. Ik ben een beetje in dubio.” Roxanne geeft daarop antwoord dat het haar andersom niet zou uitmaken. De volgende dag besluit Stefan inderdaad om niet verder te gaan met Roxanne.

Bron: Linda
Beeld: Screenshot Lang Leve de Liefde

You May Also Like