Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL ramp Kerstontbijt met eieren in sinaasappelpers en croissantjes opwarmen op inductieplaat

Lang Leve De Liefde (LLDL), het programma waar we niet genoeg van kunnen krijgen en alsof ze dat weten ze elke week weer onze volledige aandacht te kunnen trekken. Een romantische man brengt ontbijt voor zijn geliefde op bed. Maar dan moet hij dat ontbijt wel eerst weten klaar te maken!

Nog nooit in de keuken

Echter hebben we ons keer op keer weer moeten afvragen of deze mannen wel eens in de keuken hebben gestaan. Een maaltijdje klaar maken is heus niet zo moeilijk, toch? … wel voor sommige van deze heren die we tegenkwamen in LLDL lijkt het wel een reken sommetje dat ze moesten oplossen. Zo kwamen we al rauwe kip, keiharde pasta of rauw gehakt tegen. Maar eentje die met kop en schouder uitstak was deze …

Ontbijt klaar maken nog nooit zo moeilijk geweest

Eitjes koken en een paar croissantjes bakken en als drank een lekkere sinaasappel sap, lekker he. Dit is wat een van de LLDL-heren wilde maken voor zijn date. Zo moeilijk is dit maaltijd niet … behalve als je nog nooit eerder in de keuken heb gestaan. Zo erg was hij alweer niet toch? nou … de gast deed de croissantjes in de inductiekookplaat en de eieren? ehum … moeten die in de sinaasappelpers, dat duurt wel erg lang, dan maar in een bak met water in de oven. Laat zeggen het enige wat hij goed deed was de sinaasappels in de sinaasappelpers doen, ook dat ging niet zo gemakkelijk.

You May Also Like