Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-kijkers walgen van opmerking ‘arrogante’ deelnemer: “Onaangepaste HORK!”

arrogante deelnemer lldl

In de SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, zie je de meest uiteenlopende figuren voorbij komen. De een valt daarbij meer in de smaak bij de kijkers, dan de ander. Een ‘arrogante’ deelnemer in de nieuwste aflevering van LLDL zorgt voor flink wat boze reacties bij kijkers.

“Ik heb smaak”

In een fragment, dat te vinden is op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde, zien we hoe de twee een kaartje uit de beruchte vragenbak pakken. De vraag luidt: ‘Zou je mij naar links of naar rechts swipen?’ De dame geeft aan dat ze hem wel naar rechts zou swipen, maar hij geeft aan dat hij haar toch naar links zou swipen. Op zich gewoon eerlijk, maar hij vindt het vervolgens nodig om haar uitgebreid af te kraken, waarna hij besluit met: “Ja, ik heb smaak.”

Onaangepaste hork!

De opmerking van de deelnemers ene Alii neemt het op voor de dame: ““Ik heb smaak” sommige kunnen beter single blijven. Andere afkraken en dan met zo’n grijns zitten. 🤮 Je bent een mooie vrouw!”, en Joyce: “Over smaak valt niet te twisten.. maar ik heb nog wel wat voor op zijn kaaklijn 👊🏽 bats, onaangepaste HORK!”

Check de ‘arrogante’ deelnemer waarvan LLDL-kijkers walgen hier:

Check ook: Knotsgekke Malgorzata laat Ivo scheel kijken met pikante stripact in LLDL – SGXL.NL

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like