Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-kijkers gaan stuk om bizarre eetgewoonten koppel: pannenkoeken met shoarma

lldl pannekoeken met shoarma

Als je nadenkt over daten of in een relatie zitten, denk je waarschijnlijk ook aan romantische avonden uiteten of gezellig in een tentje lunchen. Dit is waarschijnlijk de nachtmerrie voor mensen die helemaal niet gek zijn op eten. Maar hoe opgelucht ben je als je iemand tegenkomt die jouw gevoel hierin begrijpt?!

Lang Leve de Liefde

In het datingprogramma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur lang in één huis moeten doorbrengen. Negen van de tien keer ontstaat er geen echte liefde, maar heel af en toe wil de vonk toch nog overspringen. We hebben het gevoel dat deze twee mensen in ieder geval één klik hebben op het gebied van eten.

De twee houden namelijk allebei niet van groenten en eigenlijk ook niet van fruit. Aardappels zijn ze eigenlijk ook geen fan van… Is er dan niets wat ze wél lekker vinden? Jawel: pannenkoeken met shoarma…

Paar plakjes komkommer

Kijkers gaan dan ook massaal stuk om de bizarre eetgewoonten van het stel, zo blijkt uit de honderden reacties op de Facebookpagina van het programma. Zo schrijft ene Rick: “Ze hoeft het niet op te eten, maar een paar plakjes komkommer op haar ogen doet wonderen.”

Bron & beeld: SBS6

You May Also Like