Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL-deelnemers alleen maar met zichzelf bezig: “Badeendje is veel interessanter”

lang leve de liefde

Wanneer je je opgeeft voor een programma als Lang Leve de Liefde zou je denken dat de je altijd je best doet om de date waarmee je gematched bent beter te leren kennen. De deelnemers in de nieuwste aflevering van LLDL lijken echter vooral met zichzelf bezig te zijn, zo merken veel kijkers op.

Opdrukroutine

In een fragment, dat te zien is op de -Lang Leve de Liefde-Facebookpagina is te zien hoe de twee in de welbekende hot tub zijn beland. Dit echter niet voordat de een zijn opdrukroutine heeft gedaan, en de dame uitgebreid haar bikini op de juiste plek heeft getrokken. Vervolgens wil het gesprek niet echt lekker op gang komen. Dit heeft er wellicht mee te maken dat de twee nauwelijks aandacht voor elkaar lijken te hebben.

Uiterlijk geen garantie voor chemistry

Ook bij veel kijkers valt direct op hoe zeer de twee met zichzelf bezig zijn, zo blijkt wel uit de vele honderden reacties op het fragment. Ene Tjenkla merkt op: “Mooi voorbeeld van 2 mensen die er goed uitzien en dat uiterlijk geen garantie is voor “chemistry” Deze mensen zijn zo gefocust op zichzelf dat als je hen een leuke avond wil bezorgen het enige wat je dan hoeft te doen is: Een Ikea spiegel plaatsen”, en ene Timmie: “HAHA!……. HAHAHAHAHA! Badeendje is veel interessanter dan het uitzicht blijkbaar. Balen chick.”

Check het fragment met de LLDL-deelnemers die alleen maar met zichzelf bezig zijn hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like