Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL-deelnemer zorgt voor woedende reacties: “Waardeloze z*k!”

LLDL kinderen

In datingshow Lang Leve de Liefde kun je de meest uiteenlopende figuren voorbij zien komen. De een kan daarbij op meer sympathie rekenen van de kijker, dan de ander. De man in de nieuwste aflevering is misschien wel een van de minst populaire LLDL-deelnemers van het programma ooit, zo blijkt uit de vele woedende reacties.

lldl

Vorige vriendinnen

In een fragment op de LLDL-Facebookpagina is te zien hoe de dame van het stel aan de man vraagt naar zijn eerdere relaties. Vervolgens begint hij aan een opsomming van zijn vorige vriendinnen, waarna blijkt dat hij ook bij al die vrouwen kinderen heeft. Dit is nog tot daar aan toe, maar wat bij kijkers totaal in het verkeerde keelgat schiet, is zijn uitspraak die hierop volgt.

Waardeloze zak!

Het fragment krijgt binnen no-time honderden reacties van boze kijkers. Zo schrijft ene Tamara: “Mafklapper!! Knuppelen ! kinderen op de wereld zetten ,en niet naar om kijken omdat je aan jezelf wil denken en genieten!? Waardeloze zak! Weer kinderen waar de vader ervan niet de lasten van wil dragen!” en Gilian schrijft: “Wil iemand tegen hem zeggen dat je niet bij elke vrouw waarmee je een relatie heb ook een kind moet hebben. Want anders onderstaat er een patroon die niet nodig is en dat is voor iedereen beter.”

Check het fragment uit LLDL hier:

Bron en beeld: Facebook LLDL

You May Also Like