Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-deelnemer krijgt totale kortsluiting na vraag over cupmaat

lldl cupmaat

Iedereen die actief is in het dateleven weet dat het allemaal niet vanzelf gaat. Dan heb je eindelijk een leuke kerel of vrouw aan de haak getrokken, klap je compleet dicht tijdens de eerste date. Precies dit had deze Lang Leve Liefde-deelnemer na een brutale vraag over cupmaten.

lldl

LLDL

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht die 24 uur lang in één huis moeten doorbrengen. Dat klinkt natuurlijk als een nachtmerrie, maar de zender heeft genoeg mensen gevonden die de uitdaging aan willen gaan. Zo ook dit koppel. Tijdens de date mochten de twee kaartjes trekken met vragen. Het vervelende hieraan is dat je geen enkele controle hebt op de vragen die op de kaartjes staan… Er vond dan ook iets heel ongemakkelijk plaats.

Cupmaat

Op het kaartje staat namelijk ‘wat vind je de perfecte cupmaat bij een vrouw?’ Dat is misschien niet de allerleukste vraag om te beantwoorden en om te horen. Je begrijpt: hij krijgt complete kortsluiting. Maar eerlijk is eerlijk: hij brengt het desondanks de kortsluiting wel tot een net antwoord. Bekijk het fragment hier:

Bron: SBS6

You May Also Like