Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL-deelnemer is kruisverhoor helemaal zat: ‘Ik ben toch geen anabolen boy?’

ldll

We zijn weer terug met een hilarisch fragment uit het SBS6-programma Lang Leve de Liefde. De twee die dit keer aan elkaar worden gematcht hebben een bijzonder gesprek over sporten en sportvoeding. Een intelligent gesprek willen we het niet noemen, maar wel een grappige!

Lang leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht. De matches moeten 24 uur met elkaar doorbrengen in één huis zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Vaak weten de deelnemers al binnen de 10 minuten dat de ander niks voor hem of haar is, maar dan moet je dus nog 23 uur en 50 minuten. Dat levert regelmatig hilarische fragmenten op!

‘Ik ben toch geen anabolen boy???”

In dit fragment zie je een stel dat aan elkaar wordt gematcht. De man in kwestie is niet zo’n grote eter en dat vangt de interesse van zijn date. Als ze vraagt of hij wel aan sport doet, dan reageert hij dat hij regelmatig in de sportschool te vinden is. Niet echt een goede combinatie: weinig eten, maar toch sporten. Het is dus niet zo gek dat zijn date daar opheldering over vraagt. Die opheldering blijft uit… Bekijk de het fragment hieronder maar om te zien wat we bedoelen:

You May Also Like