Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-deelnemer in shock nadat date aantal bedpartners onthult

lldl bedpartners
Beeld: TikTok

Laten we ons even onderdompelen in de absurde wereld van “Lang Leve de Liefde” op een doorsnee woensdagavond. Het datingprogramma is in volle gang en we kunnen bijna niet wachten op het volgende ongemakkelijke moment dat ons staat te wachten. En zoals altijd teleporteert het universum van vreemde ontmoetingen ons naar een schijnbaar normaal gesprek tussen Ivo en Vera.

Niet meer bijhouden

De vonken vliegen niet meteen over, maar de chemie begint langzaam te borrelen als ze het onderwerp van het aantal bedpartners aansnijden. Ivo, met een zekere trots en misschien een vleugje verbeelding, verkondigt dat hij zes bedpartners heeft gehad. Hij wil zijn prestaties maar al te graag delen met Vera, hopend dat ze onder de indruk zal zijn van zijn oh-zo-indrukwekkende lijst. Maar dan komt Vera, onvoorbereid en vastberaden om de aandacht vast te houden, met de onthulling dat ze de tel kwijt is. Ja, je leest het goed – ze kan haar eerdere escapades niet meer bijhouden. Terwijl Ivo’s gezicht transformeert van trots naar pure verbazing, realiseert hij zich dat hij in een nogal ongemakkelijke situatie is beland.

@langlevedeliefdenl Vera houdt de tel niet meer bij. 🔢 #lldl #date #bedpartners #fyp #foryoupage ♬ origineel geluid – Lang Leve De Liefde

Check ook: LLDL- Yoni verkocht gedragen sokken voor fortuintje

Bron: shownieuws.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like