Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

LLDL deelnemer bekritiseert hoge ‘bodycount’ van date, terwijl de zijne hoger is

Beeld: Facebook

Mensen kunnen om verschillende redenen meedoen aan het televisieprogramma “Lang Leve de Liefde” of andere vergelijkbare datingprogramma’s. Veel deelnemers hopen hun ware liefde te vinden door deel te nemen aan het programma. Ze geloven dat dit een unieke gelegenheid is om potentiële partners te ontmoeten die ze anders misschien niet zouden tegenkomen.

Belangrijke factor: ‘bodycount’

Vóór het programma krijgen de deelnemers de kans om hun persoonlijke voorkeuren en eisen aan de programmamakers door te geven, zodat zij op zoek kunnen gaan naar de ideale match. Hoewel het belangrijk is dat een potentiële partner aan deze voorkeuren voldoet, is het ook cruciaal dat er een emotionele klik is tussen beide personen. Als die klik er niet is, zal er waarschijnlijk weinig romantiek zijn, ongeacht hoe goed iemand aan de voorkeuren voldoet. Tegenwoordig spelen er echter ook andere factoren mee bij het maken van een keuze, met name onder jongeren. Mogelijk ben je bekend met de term ‘bodycount’, die verwijst naar het aantal seksuele partners waarmee iemand in het verleden intiem is geweest.

Acht vs tien

In een specifiek geval binnen het programma is een jongen erg nieuwsgierig naar het aantal sekspartners van zijn date. Hoewel deze vraag enigszins onverwacht naar voren komt, besluit de betreffende vrouw toch om antwoord te geven. Ze geeft aan dat haar bodycount op dit moment acht is, waarop de jongen enigszins geschrokken reageert. Hij geeft op zijn beurt aan dat hij met maar liefst tien vrouwen naar bed is geweest. De vrouw is verbaasd dat hij haar aantal partners hoog vindt, terwijl de jongen van mening is dat een meisje minder seksuele partners zou moeten hebben dan een jongen. “Een jongen heeft liever dat een meisje met minder jongens naar bed is geweest dan andersom…”, luidt zijn mening. Het advies van de kijkers is om zo snel mogelijk het huis te verlaten en wij delen die mening.

Check ook: LLDL: Charlene wilt date niet zoenen, om hoe hij eruit ziet

Bron: showmag.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like