Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LLDL-deelneemster in ongemakkelijke situatie: “Ik ben zijn naam vergeten!”

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en je de ander z’n naam niet meer weet… Gelukkig weet Tanja dit tactisch op te lossen!

Redder in nood!

Tanja is op “date” met Jordi. Maar ja, dat weet ze niet, zen naam hebben we het dan over… Maar gelukkig heeft haar vriendin Dunya daar een oplossing voor: “vraag gewoon hoe je zijn naam spelt”. Tanja vindt dat een super idee! Daar gaat ze hoor…

Hoe spel je je naam eigenlijk vraagt ze, waarop hij antwoord J-O-R-D-I. Hij vondt het wel een grappige vraag, en lijkt niks door te hebben. NOU, Tanja heeft geluk dat hij geen Tim, Ben of Jan heet. Dat zou pas gênante zijn!

Mijn type is richting de “moderne kak”

Tanja en Jordi hebben we leuke gesprekken vinden wij. Nadat Tanja vraagt wat eigenlijk zijn type is zegt ie: “Mijn type is richting de moderne kak”. Maar wat dat precies is weten de kijkers ook niet precies…

Zo vraagt een kijker:
“Moderne kak? En dat is??” Waarop iemand reageert met: “Je hebt zeg maar ouderwetse kakkers (oud geld) en moderne en die zijn zeg maar meer van deze tijd. Denk aan hockey meisjes en sommige mensen in de politiek of van die gastjes met rijke ouders. Jort is ook eigenlijk meer een wat ouderwetse kakker. Kijk maar naar zijn kledingstijl bijv. Ik denk wat hij bedoeld is een meisje die een beetje zo’n tuttje is , zo’n hockey trutje. Maar goed er is dus wel onderscheid. Het beste verschil is wat ik al eerder zei: oud geld kakkers en nieuw geld kakkers. 😂😂😂 hoop dat je het een beetje begrijpt.”

Naja, een beetje verwarrend als je het ons vraagt, bekijk hier de video maar:

Bron & beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL

You May Also Like